Bananenchocolade-ijs

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de bananen, steek ze in een afgesloten doos en plaats de doos in de vriezer voor ± 12 u.
  • 2 Haal de bananen uit de vriezer en laat ze kort ontdooien (5 à 10 min) zodat ze iets zachter worden. Draai de bananen door een vleesmolen of mix goed zodat je een gladde bananenpuree krijgt.
  • 3 Roer de chocoladedruppels onder de bananenpuree, zodat alles goed gemengd wordt. Sluit de doos af en plaats opnieuw in de diepvriezer gedurende 1 u.
  • 4 Schep bolletjes van het bananenchocolade-ijs en serveer meteen.

Bananenchocolade-ijs is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept