Bouillon voor Chinese fondue

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de blokjes kippen- of groentebouillon op, zodat je 3 kopjes bouillon hebt.
  • 2 Doe daarbij het water, de witte wijn, de oestersaus, de look, de laurier, de gehakte peterselie en de saus.
  • 3 Breng langzaam aan de kook en giet in een fonduepannetje.

Bouillon voor Chinese fondue is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept