1 Doe de groenten in een grote braadpan met olie en fruit ze op een zacht vuurtje tot ze ontdooid zijn. Voeg er de honing en de tijm aan toe. Laat nog enkele minuten verder bakken, maar zorg ervoor dat de groenten lekker krokant blijven. Breng licht op smaak. Doe in een bord en laat afkoelen.
2 Verwarm de oven voor op stand 6 - 180°C, haal het bakrooster eruit en bedek dat met een vel vetvrij papier.
3 Snijd de geitenkaas in 8 plakjes.
4 Laat de boter smelten en vet er een brickvel licht mee in. Draai het om en vorm in het midden een hoopje met 1/8 van de groenten. Leg er een plakje geitenkaas bovenop en vouw de onder- en de bovenkant van het brickvel over de vulling. Plooi de ene kant naar onderen en de andere naar boven. Hou het flapje in model met een tandenstoker en leg het op het ovenrooster. Herhaal dit tot je 8 flapjes hebt.
5 Laat 15 minuten bakken in de oven.
6 Serveer warm, met een salade erbij.
Groenteflapjes met geitenkaas en honing is een recept van Delhaize