Pikante tomatensalsa en zelfgemaakte taco's

8
25 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ingrediënten van de salsa fijn of snijd ze in zeer kleine blokjes en doe ze samen in een slakom: de rode ui, de geperste knoflook, de rode paprika, de gele peper (snijd hem eerst overlangs door en verwijder de zaadjes), de komkommer (schil hem en verwijder de zaadjes) en de tomaten (zonder de pitjes).
  • 2 Hak de koriander fijn en voeg samen met de olijfolie en de azijn. Breng op smaak en dek af. Laat 30 min in de koelkast rusten zodat de smaken van de ingrediënten zich goed vermengen.
  • 3 Verwarm olie in een pan en bak de pappadums. Haal ze uit de pan zodra ze krokant zijn en laat ze uitlekken op een vel keukenpapier. Bestrooi ze meteen met de tacokruiden.
  • 4 Serveer de salsa met de doormidden gebroken pappadums. Laat je gasten er kleine stukken van afbreken om met de gekruide salsa te eten.

Pikante tomatensalsa en zelfgemaakte taco's is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept