Peperkoek

8
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C).
  • 2 Doe de melk en de honing in een kookpot en verwarm op zacht vuur tot de honing goed gesmolten is. Neem van het vuur en voeg de bloem toe, de specerijenmix, het ei en het zout: meng goed.
  • 3 Doe het beslag in een kleine cakevorm (eventueel bekleed met bakpapier) en laat 15 min. in de oven bakken. Bedek met aluminiumfolie en laat nog 15 min. bakken.
  • 4 Laat de peperkoek afkoelen in de vorm met de aluminiumfolie errond.
  • 5 Neem uit de vorm en snij in plakjes.

Peperkoek is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept