1 Doe de noedels in een kookpot met kokend water, neem meteen van het vuur, zet een deksel op de pot en laat 4 min. rusten. Giet af en spoel onder koud water.
2 Verwijder het vel en de botjes van de kip en snij het kippenvlees in stukjes.
3 Snij de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snij de komkommer verder in fijne plakjes. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snipper de uitjes fijn. Doe alles in een grote kom, voeg dan de noedels en de kip toe.
4 Pers het sap uit de limoenen. Doe er de chilisaus en de vissaus bij. Giet over de salade en meng goed.
5 Serveer koel, bestrooid met de cashewnoten en gehakte koriander.
Salade van kip met noedels en cashewnoten is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam