Salade van garnalen met geitenkaas en erwten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Strooi de diepgevroren erwten in een steelpan gevuld met kokend water en reken 2 minuten gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt. Giet ze af en spoel ze onder koud water.
  • 3 Giet het citroensap in een hermetisch recipiënt (bokaal of ander), voeg zout toe, peper, de olie en de mosterd. Sluit en schud krachtig.
  • 4 Spoel en zwier de blaadjes little gem droog en verdeel ze over de borden. Voeg de erwten toe, de garnalen en de grof verkruimelde kaas. Bestrooi met gehakte munt en bedruip met een beetje vinaigrette.
  • 5 Serveer meteen met het knapperige brood en met de rest van de vinaigrette apart erbij.

Salade van garnalen met geitenkaas en erwten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept