Zoek
Salade met 'matafans' en kazen uit de savoie
4
30 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g aardappelen
3 eieren
20 cl halfvolle melk
2 eetlepels bloem
4 eetlepels olijfolie
150 g gemengde sla naar keuze
150 g Tomme de Savoie
150 g Beaufort
150 g Reblochon
peper
zout
Bereiding
1
Schil en rasp de aardappelen. Laat ze uitlekken indien nodig.
2
Breek de eieren en meng ze met de aardappelen, de melk en de bloem. Strooi peper en zout.
3
Maak de olijfolie warm. Doe vier eetlepels van het mengsel in de pan en laat gedurende enkele minuten goudbruin bakken aan elke kant.
4
Dien op met wat sla en de kazen die je in kleine porties hebt verdeeld.
Salade met 'matafans' en kazen uit de savoie is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Savoie-taart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken uit de Savoie
35 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept