Salade met 'matafans' en kazen uit de savoie

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en rasp de aardappelen. Laat ze uitlekken indien nodig.
  • 2 Breek de eieren en meng ze met de aardappelen, de melk en de bloem. Strooi peper en zout.
  • 3 Maak de olijfolie warm. Doe vier eetlepels van het mengsel in de pan en laat gedurende enkele minuten goudbruin bakken aan elke kant.
  • 4 Dien op met wat sla en de kazen die je in kleine porties hebt verdeeld.

Salade met 'matafans' en kazen uit de savoie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Savoie-taart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken uit de Savoie
35 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept