Zoek
Gelei van rode biet en pistache-saus
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 g agar-agar
30 cl gevogeltebouillon
3 eetlepels ongezouten en gepelde pistachenoten
0,5 bosje bladpeterselie
2 takjes verse munt
2 eetlepels fruitige olijfolie
1 scheutje tamari
6 muffinvormen
200 g gekookte en geschilde rode biet
Bereiding
1
Mix de gekookte en geschilde rode biet fijn, samen met de gevogeltebouillon van het huis en doe er peper bij.
2
Giet deze puree in een kleine kookpan en breng al roerend aan de kook.
3
Die daarbij de agar-agar en laat nog 2 min. al roerend op zacht vuur koken.
4
Verdeel deze puree over de muffinvormen en laat afkoelen.
5
Hak de gepelde en ongezouten pistachenoten, de blaadjes van de bladpeterselie en de verse munt grof.
6
Giet dit gehakte mengsel in een kommetje.
7
Doe daarbij de fruitige olijfolie, de tamari en peper en meng deze mix.
8
Als de rodebietengelei gestold is, ontvorm dan de bereiding en schik ze in de borden. Verdeel hier rond de saus.
Gelei van rode biet en pistache-saus is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept