Gegrilde asperges met Pata Negra

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snijd de harde uiteinden eraf. Houd de schillen. Die kun je invriezen en bewaren om er een soep van te maken.
  • 2 Hussel de asperges even door elkaar met de olijfolie, de fijngehakte tijm, peper en zout zodat ze overal bedekt zijn.
  • 3 Verhit een grillpan.
  • 4 Gril de asperges enkele minuten langs beide kanten in de grillpan. Ze moeten nog knapperig zijn.
  • 5 Leg ze op een bord of in een schaal en drapeer er reepjes Pata Negra over die je een beetje nonchalant (dat mag!) met je handen gescheurd hebt.
  • 6 Bestrooi met de parmigianoschilfers.
  • 7 Werk af met een takje platte peterselie en gedroogde tomaatjes.

Gegrilde asperges met Pata Negra is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vijgen en dadels met mascarpone
20 min Snack
Bekijk recept
Christer’s Toasts met ‘Mexican BBQ Mushrooms’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van asperges en artisjokken met ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept