1 Snij de kipfilets in reepjes, overgiet met 2 eetlepels sojasaus en laat rusten.
2 Breng water in een steelpan aan de kook, voeg de sluimererwten toe en giet ze na 1 min. koken af. Spoel ze onder koud water.
3 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4 Snij de preiwitten in 3 stukken en vervolgens in staafjes.
5 Rooster de cashewnoten in een wok zonder toevoeging van vetstof. Neem ze er uit, giet er de olie in en bak de kipreepjes op vrij hoog vuur. Voeg, wanneer ze goudbruin zijn, de vijfkruidenmix en de groenten toe. Laat 2 min. bakken, nog altijd op vrij hoog vuur.
6 Voeg de honing toe, het water, het halve verkruimelde bouillonblokje, 2 eetlepels sojasaus en het bindmiddel. Breng aan de kook en laat 2 min. sudderen.
7 Dien meteen op, bestrooid met cashewnoten. Serveer met de rijst.
Kipreepjes met honing en cashewnoten is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam