Kipreepjes op Japanse wijze

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het witte deel van de uitjes in ringen (bewaar het groene deel voor de versiering) en de kip in reepjes. Roerbak alles, bestrooid met suiker, in de olie in de wok op hoog vuur tot de kipreepjes goudbruin zijn.
  • 2 Voeg de sake en de mirin toe, laat voor de helft inkoken, doe er dan de sojasaus bij. Laat nog 1 minuut bakken en neem dan van het vuur.
  • 3 Bestrooi met het fijngesneden groen van de uitjes en serveer meteen met rijst.

Kipreepjes op Japanse wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept