Gestoomde jonge groenten en kruidensaus

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het loof van de wortelen, de raapjes en de radijsjes en laat enkel de kleine blaadjes zitten. Schil de aardappels. Stoom de wortelen, raapjes en aardappels tot ze zacht zijn. Houd ze onder koud water om het garen te stoppen en droog ze.
  • 2 Breng anderzijds 20 cl water met de gevogeltebouillon aan de kook. Haal van het vuur en laat 5 min. afkoelen. Dompel er de bieslook, muntblaadjes en platte peterselie in onder. Voeg de limoenpeper en het citroensap toe. Mix tot een homogene saus.
  • 3 Schik de gestoomde en rauwe groenten op een schotel en dien op met de saus apart in een kommetje.

Gestoomde jonge groenten en kruidensaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept