Pancakes met fruit en Griekse yoghurt met ahornsiroop

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem met de karnemelk, voeg dan de eieren toe, de gesmolten boter, de suiker en het zout; meng goed. Dek af met een doek en laat minstens 30 min. op kamertemperatuur rusten.
  • 2 Meng de yoghurt met de ahornsiroop. Snij het fruit in stukjes.
  • 3 Verwarm een klontje bot er in een koekenpan. Schep er 3 dikke eetlepels van het beslag in, laat ruimte tussen de hoopjes. Draai de pancakes om wanneer de randen droog zijn en er luchtbelletjes op de boven kant verschijnen. Laat ze dan nog 30 sec. op de andere kant bakken. Serveer ze warm met de yoghurt en het fruit.

Pancakes met fruit en Griekse yoghurt met ahornsiroop is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Zoete-aardappelpuree van de BBQ met ahornsiroop en pecannoten
10 min
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept
Amerikaanse kokospannenkoekjes met ananas en chocoladesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept