Pannetje van appels met geitenkaas, spekblokjes en honing

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Schil de appels, snij ze in 4, verwijder het klokhuis en snij de partjes in kleine plakjes. Smeer kleine, individuele ovenschaaltjes lichtjes in met boter en verdeel er de appelplakjes over.
  • 3 Snij de kaasjes horizontaal doormidden en leg ze, met de gesneden kant naar onder, op de appels. Bestrooi met de spekblokjes en tijm, kruid met peper, lepel er de honing over. Laat in de oven lichtbruin bakken gedurende 15 min.
  • 4 Serveer warm met brood en een salade.

Pannetje van appels met geitenkaas, spekblokjes en honing is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept