Pannenkoeken met frambozensiroop en zure room

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plaats de bloem in een kom, maak een putje in het midden en doe hier de eieren, de suiker, de vanille, de boter en het zout in. Meng voorzichtig. Mix en voeg de melk toe tot je een glad deeg verkrijgt.
  • 2 Giet een straaltje arachideolie in een pannenkoekenpan en verwarm goed. Giet er een pollepel deeg in en verdeel het goed over heel het oppervlak van de pan. Bak de pannenkoek aan beide zijden goudgeel.
  • 3 Serveer hem overgoten met een beetje frambozensiroop en met een quenelle zure room. Versier met wat blaadjes verse munt.
  • 4 Aarzel niet om tijdens het seizoen enkele verse rode vruchten toe te voegen.

Pannenkoeken met frambozensiroop en zure room is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept