Peperkoek met cranberries en cashewnoten

1
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bedek de cranberries met heet water.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 3 Doe de honing en de melk in een grote kom. Zet 1 min. in de microgolfoven (900 W). Roer tot een glad mengsel. Voeg het ei toe, de specerijen en het zout. Roer, doe er de bloem bij. Meng opnieuw heel goed. Voeg dan de grof gehakte noten toe en de goed uitgelekte cranberries.
  • 4 Bekleed een kleine cakevorm met bakpapier en stort er het beslag in. Bestrooi met de parelsuiker.
  • 5 Laat 15 min. in de oven bakken, bedek goed met aluminiumfolie en laat nog 20 min. verder bakken. Laat de cake in de vorm en ingepakt in de aluminiumfolie afkoelen, zo blijft hij lekker zacht.
  • 6 Serveer op kamertemperatuur.

Peperkoek met cranberries en cashewnoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept