Zoek
Pesto met koriander, pistachenoten en geitenkaas
1
10 min
Delhaize
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
90 g verse koriander
80 g verse geitenkaas
100 g ongezouten en gepelde pistachenoten
5,5 cl olijfolie extra vierge
peper en zout
Bereiding
1
Mix de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
2
Schep de pesto in een pot met een deksel dat goed afsluit. Giet er nog een laagje van ½ cm olie over en bewaar in de koelkast.
Pesto met koriander, pistachenoten en geitenkaas is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept