Scampi’s met spekblokjes en groene peper

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de vooraf ontdooide scampi’s, maar laat er het laatste stukje staart en de staartvinnen aan.
  • 2 Schil en snij de appel in kleine blokjes.
  • 3 Bak de spekblokjes aan in een sauteuse zonder toevoeging van vetstof op zacht vuur. Verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten en doe er de appelblokjes bij. Laat op vrij hoog vuur bakken tot alles bruin kleurt. Bestrooi met het kerriepoeder, roer 30 sec., voeg dan de room toe, de peperbolletjes en de scampi’s.
  • 4 Breng langzaam aan de kook en laat 5 min. sudderen op zacht vuur. Proef en kruid met peper en zout indien nodig. Serveer meteen met wilde rijst.

Scampi’s met spekblokjes en groene peper is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept