Tomaten gevuld met zalm

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
  • 2 Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een lepel. Bestrooi de binnenkant met zout en draai ze om.
  • 3 Doe 1 eetlepel olie in een kleine braadpan en fruit er de gehakte ui in op zacht vuur.
  • 4 Laat ondertussen het brood in de melk weken en doe alles (brood + melk) in de beker van de mixer of hakmolen. Voeg de in blokjes gesneden zalm toe, de grof gehakte peterselie, het ei, peper, zout en de uien. Mix tot een homogene vulling.
  • 5 Dep de binnenkant van de tomaten droog met keukenpapier en vul ze met de bereiding. Zet ze in een met een beetje olie ingesmeerde ovenschaal, bestrooi ze met paneermeel en leg er de hoedjes naast.
  • 6 Laat 25 min. in de oven bakken.
  • 7 Serveer warm met een salade en brood of rijst.

Tomaten gevuld met zalm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept