Kippenblokjes op Indische wijze

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilets in blokjes en de ui in halve ringen. Verwarm de olie en de boter in een sauteuse of wok en bak er kippenblokjes en de ui in aan op hoog vuur.
  • 2 Bestrooi, wanneer ze goudbruin gebakken zijn, met het kerriepoeder, roer 30 sec., voeg dan de rozijnen toe, het water en het verkruimelde bouillonblokje. Breng aan de kook, zet een deksel op de pan en laat 10 min. pruttelen op zacht vuur.
  • 3 Voeg de yoghurt toe en laat nog 2 min. heel zacht koken. Breng op smaak met peper en zout. Dien warm op, bestrooid met de verse koriander. Serveer met basmatirijst en/of naanbrood.

Kippenblokjes op Indische wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kippenblokjes met champignons en dragon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenblokjes met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept