Viscurry met groenten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ongeschilde aubergine in blokjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in grote stukken.
  • 2 Doe de olie in een diepe pan en bak er de gehakte ui en het geperste lookteentje 2 min. in aan op zacht vuur. Bestrooi met het kerriepoeder, roer 1 min., voeg dan de tomaten toe, de aubergines, het water en het verkruimelde bouillonblokje. Breng aan de kook, zet een deksel op de pan en laat 10 min. pruttelen op zacht vuur. Doe er dan yoghurt en de room bij en meng.
  • 3 Snij de vis in stukken, leg ze met de scampi’s mee in de pan. Dek af en laat nog 5 min. pruttelen.
  • 4 Kruid af en dien goed warm op, bestrooid met de grofgehakte pinda’s en met koriander. Serveer met basmatirijst en/of geroosterd naanbrood.

Viscurry met groenten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept