Gekaramelliseerde Hollandse asperges met quinoasalade

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm een grillpan voor.
  • 2 Schil de asperges, verwijder de kontjes en bestrijk de asperges met een beetje olijfolie. Gril de asperges in circa 6 minuten rondom beetgaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.  
  • 3 Meng voor de dressing de sojasaus, sesamolie, gembersiroop en de vissaus in een kom. Schenk de dressing over de asperges. Kook in de grillpan in circa 3 minuten tot een stroop.
  • 4 Kook de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • 5 Schraap de bospeentje schoon en snijd in kleine stukjes.
  • 6 Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de cashewnoten circa 3 minuten. Voeg de bospeentjes toe en bak circa 2 minuten. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 7 Meng de cashewnoten en de bospeentjes door de quinoa.Breng op smaak met een beetje van de ingekookte dressing van de asperges.
  • 8 Knip de tuinkers af.
  • 9 Verdeel de quinoasalade over borden. Leg de asperges er bovenop. Schep de hüttenkäse erop. Bestrooi met de tuinkers.

Gekaramelliseerde Hollandse asperges met quinoasalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept

Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept