Gevulde Forellen

2
30 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de vis goed af en dep droog. Wrijf ze in met citroensap, zout en peper.
  • 2 Draai in de keukenmachine een pasta van ham, augurk, selderij en sjalotten. Voeg de eierdooier en wat room toe.
  • 3 Vul de forellen hiermee en maak ze dicht met houten prikkers.
  • 4 Leg de vis in een beboterde overschaal en giet de wijn erover.
  • 5 Zet de schaal circa 15 minuten in een voorverwarmde oven (180). Giet de rest van de room erover en stoof de vis nog circa 5 minuten in de oven. Strooi wat dille over de vis en serveer warm.

Gevulde Forellen is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel in zoutkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept