Peperonata

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s, snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de sjalot in ringen en de knoflook en peterselie fijn.
  • 2 Verhit de olie in een hapjespan, fruit de sjalot 3 min. Voeg de paprika, knoflook, tomatenblokjes, azijn, peper en eventueel zout toe. Breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 30 min. op laag vuur zonder deksel stoven. Roer regelmatig.
  • 3 Bestrooi met de peterselie en serveer warm of lauwwarm.

Peperonata is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta peperonata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperonata
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde karbonades met peperonata
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta peperonata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperonata
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde karbonades met peperonata
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept