Gevulde paprika's met bulgur & hazelnoten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Halveer ondertussen de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Laat het steeltje zitten.
  • 3 Snijd de courgette in stukjes en meng samen met de tapenade door de bulgur.
  • 4 Vul de paprika’s met de bulgur en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet ca. 20 min. in de oven.
  • 5 Meng ondertussen de hummus met de yoghurt. Rooster de hazelnoten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe. Haal de noten uit de pan, laat afkoelen en hak grof. Bestrooi de paprika’s ermee en serveer met de hummusyoghurt.

Gevulde paprika's met bulgur & hazelnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept