Aardappeltorentje met boerenkaas en bleekselderij

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Schil 4 grote vastkokende aardappels of boen ze schoon. Snijd alle aardappels in de lengte in 4 dikke plakken. Kook deze in weinig water in 5 minuten beetgaar en giet ze af. Verwarm de ovengrill. Leg de aardappelplakken naast elkaar en verdeel over iedere plak gehakte bleekselderij (of rucola) en een plak jongbelegen boerenkaas. Meng 2 eetlepels olijfolie met 1/2 eetlepel citroensap, zout en peper en sprenkel dit mengsel erover. Leg steeds 4 plakken aardappel op elkaar en vorm 4 stapeltjes. Zet ze in een ovenvaste schaal en zet circa 3 minuten onder een hete grill zodat de kaas een beetje smelt.

Aardappeltorentje met boerenkaas en bleekselderij is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappeltorentje met boerenkaas en bleekselderij
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaars met gefrituurde groentereepjes en broccol
0 min
Bekijk recept