R sti met rucola

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Rasp 500 gram geschilde vastkokende aardappels grof. Dep de aardappelrasp droog met keukenpapier. Verhit enkele eetlepels olijfolie en fruit hierin 3 gesnipperde sjalotjes of 1 rode ui. Schep de aardappelrasp erdoor en roerbak 10 minuten. Snijd 1/2 zak (circa 35 gram) rucola iets kleiner en schep de rucola vlak voor het serveren door de rösti.

R sti met rucola is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept