Chocolade-frambozencroissants

1
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de deeglapjes van 1 blik croissantdeeg naast elkaar. Bestrijk ze met hazelnootpasta en laat 1 cm van de rand van het deeg vrij. Schep 1/2 eetlepel frambozenjam in het midden op de hazelnootpasta. Klop 2 eieren los. Bestrijk de deegranden met losgeklopt ei en rol het deeg over de vulling. Druk de randen goed aan. Steek sterren of een kerstboompje uit het overgebleven croissantdeeg en plak dit met ei op de broodjes. Bak ze met 5 cm tussenruimte op een ingevette bakplaat in 10-12 minuten goudbruin en gaar.voor 5 stuks

Chocolade-frambozencroissants is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept