Kipfilet met chorizo en tomatentapenade

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd 2 kipfilets in plakken of brede repen. Besprenkel ze met 2 eetlepels citroensap en bestrooi ze met zout en peper.

2. Bak een eetlepel van 100 gram chorizo of salami, in reepjes gesneden, in een beetje olijfolie. Voeg kipfilet toe en bak deze rondom bruin. Schep per pannetje 1/2 theelepel tomatentapenade erdoor.

Kipfilet met chorizo en tomatentapenade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept