Geroosterde tomaten gevuld met zalm

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd aan de bovenzijde kapjes van de tomaten. Hol ze uit met een spitse lepel. Bestrooi de binnenkanten van de uitgeholde tomaten met zout en zet ze omgekeerd apart. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de olijven en sjalotjes met de kappertjes, tijm, mayonaise, de helft van de kaas, zout en peper door de zalm tot een fijn mengsel.
  • 2 Schep de zalmvulling in de tomaten, zet ze naast elkaar in een ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover. Zet het gerecht circa 15 minuten in het midden van de oven.
  • 3 De zalm kan worden vervangen door tonijn uit blik.Verse tonijn of zalm zijn ook geschikt. Gaar ze even afgedekt in de magnetron circa 2 minuten op 800 Watt.

Geroosterde tomaten gevuld met zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept