Zoek
Hollandse kaasplank
4
20 min
PLUS
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gram oude kaas of boerenkaas (stukje)
200 gram jongbelegen komijne- of kruidnagelkaas
150 gram zachte geitenkaas of kruidenroomkaas
roggebrood of grof bruinbrood
appel- of perenstroop of appelchutney (stukjes appel gekookt met suiker en een scheutje sherry)
2 eetlepel walnoten
2 eetlepel gedroogde abrikozen
Bereiding
1
Neem de kaas minimaal 1 uur voor gebruik uit de koelkast, dan is deze op kamertemperatuur en komen de diverse smaken beter tot hun recht. Schik de kazen met toebehoren op een plank.Nagerecht voor 4-6 personen
Hollandse kaasplank is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Kaasplank met zilveruitjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Italiaanse kaasplank
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasplank met vijgenbrood
10 min
Snack
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept