Loempiaatjes met scherpe saus

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het deeg in de verpakking ontdooien. Week de rijstmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de mie af, spoel onder de koude kraan en laat goed uitlekken. Snijd de wortel, bosui en ham in dunne reepjes van dezelfde dikte en circa 10 cm lengte. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een deegvel met een kwastje olie en leg er een deegvel bovenop. Snijd dit doormidden en leg op elke helft een plukje mie en wat groenten en hamreepjes. Bestrijk de randen van het deeg lichtjes met olie, vouw de zijkanten naar binnen en rol het deeg in de lengte strak op. Leg de loempia’s met het naadje naar onder op een bakplaat met bakpapier en bak ze in de oven in 15 tot 20 minuten goudbruin. Roer ondertussen de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en serveer de saus bij de loempia’s.

Loempiaatjes met scherpe saus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige paddenstoelenloempiaatjes
30 min -
Bekijk recept
Loempiaatjes
55 min Snack
Bekijk recept
Vegetarische loempia's (Vietnam)
20 min Snack
Bekijk recept