Pikante frikandellen met komkommersalade

1
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het gehakt met losgeklopt ei, paneermeel, knoflook, tabasco en worcestershiresaus. Vorm er rolletjes van circa 15 centimeter lang van. Was de komkommer voor de salade. Snijd deze in plakken van een halve centimeter en verdeel deze in reepjes. Schep ze door de uisnippers.
  • 2 Meng olijfolie met citroensap, honing en mosterd en schep deze dressing door de komkommerreepjes en de ui. Bak de frikandellen 10-12 minuten in hete olie in een grillpan of koekenpan. Keer ze af en toe om. Serveer ze met de komkommersalade.
  • 3 Vervang worcestershiresaus door ketjap asin.

Pikante frikandellen met komkommersalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept