Koolraap gegratineerd met kaas

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de koolraap en snijd in dunne plakjes. Blancheer ze in kokend water met zout en giet ze af. Leg de plakjes in een ingevette schaal en bestrooi ze met geraspte oude kaas. Gratineer de koolraap in 15 minuten goudbruin in de oven.

Koolraap gegratineerd met kaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Lasagne van koolraap en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept