Gestoomde en geraspte koolraap

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Schil de koolraap en snijd een kapje er vanaf. Stoom in circa 10 minuten beetgaar en laat afkoelen. Rasp de koolraap met een grove rasp en gebruik de koolraap bijvoorbeeld in een salade gemengd met appel en noten.

Gestoomde en geraspte koolraap is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Lasagne van koolraap en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept