Kabeljauwschotel met wokgroenten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 aluminiumfolie
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de vis droog. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de wokgroenten 5 minuten. Schep de cherry-/kerstomaatjes erdoor en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Schep de groenten in een ovenschaal. Leg de vis, bestrooid met zout en peper, erop en giet de wijn erover. Leg de takjes tijm op de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15-20 minuten in het midden van de oven. Bak intussen de krieltjes in de rest van de olijfolie. Serveer de krieltjes bij de kabeljauwschotel.

Kabeljauwschotel met wokgroenten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept