Rijstebrij met rozijnensaus

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk met de rijst en een snuf zout aan de kook en roer goed door. Laat de rijst op een lage stand onder af en toe roeren in 15-20 minuten zachtjes koken. Smelt de boter in een steelpan en roer de suiker en kaneelpoeder erdoor tot de suiker is gesmolten. Schep de rozijnen erdoor en verwarm even mee. Schep de warme rijstebrij in kommen en lepel er wat rozijnensaus over.

Rijstebrij met rozijnensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lever met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept
Valse reebok met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Deense Rijst
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Rijstebrij
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept