Fruit-kokoslolly

15
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een kleine opening in de abrikozen en druk er een stukje fudge of een pecannoot in. Laat de chocolade smelten boven een pannetje met een laagje kokend water. Roer de chocolade goed door tot alle klontjes verdwenen zijn en houd warm. Steek de abrikozen aan een stokje en haal ze door de gesmolten chocolade. Laat heel even drogen en bestrooi dan met de kokos. Leg de lolly’s op een stuk bakpapier of zet ze in een glaasje en laat helemaal hard worden.

Fruit-kokoslolly is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept