Oeuf en cocotte met zalm

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk de potjes met een kwastje van binnen met een beetje boter en verdeel de zalmsnippers erover. Verdeel hier de crème fraîche over en breek boven elk potje 1 ei. Bestrooi het ei met een beetje zout en witte peper en zet de potjes in een braadslede. Giet kokend heet water langs de potjes tot ze voor de helft onder staan. Bak de eitjes 5-8 minuten in de oven, afhankelijk van de gewenste gaarheid van de dooier. Rooster de boterhammen goudbruin en bestrijk ze met de rest van de boter. Snijd het brood in repen en serveer bij de eierpotjes.

Oeuf en cocotte met zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Oeuf 'en cocotte'
10 min
Bekijk recept
Œufs en cocotte met spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Broodsoldaatjes
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept