Zoek
Zalmsoep
4
20 min
PLUS
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 sjalotje gesnipperd
1 teentje knoflook gehakt
1 eetlepel olijfolie
400 milliliter groente- of visbouillon
50 milliliter kookroom
50 milliliter witte wijn
2 tomaten ontveld, in blokjes
1 blikje (rode) zalm (ca. 200g), schoongemaakt
1 lente-/bosuitje in ringen
Bereiding
1
Fruit het sjalotje en de knoflook in de olie. Voeg de bouillon, kookroom, wijn, tomaten en 3/4 van de zalm toe en verwarm zonder te koken. Pureer de soep en serveer deze met de rest van de zalm en de lente-ui in glaasjes of kommetjes.
Zalmsoep is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmsoep
30-60 min -
Bekijk recept
Mosterd-zalmsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Finse Zalmsoep
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmsoep met kruiden en spekjes
0 min
Bekijk recept
Zalmsoep
30-60 min -
Bekijk recept
Mosterd-zalmsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Finse Zalmsoep
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmsoep met kruiden en spekjes
0 min
Bekijk recept