IJs met witte chocolade en amandel

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Laat het ijs een beetje zachter worden. Hak een reep witte chocolade grof en schep de chocolade met een handje geroosterde en grof gehakte amandelen door het ijs. Laat het ijs weer goed bevriezen en schep er dan bollen van.

IJs met witte chocolade en amandel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept