Boerenkaassoep met lente-ui en mosterd

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de lente-ui, zonder loof, in de boter zonder te kleuren. Voeg de mosterd toe, giet de bouillon erbij en kook zachtjes 5 minuten. Pureer met een staafmixer. Voeg de room en kaas toe en laat de kaas al roerend smelten in de soep. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de soep voor het serveren met het gehakte loof van de lente-ui.

Boerenkaassoep met lente-ui en mosterd is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept