Venkelsoep met mozzarellacrostini

4
25 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de stelen en het groen van de venkelknol. Bewaar het venkelgroen en snijd de knol in smalle repen. Smoor de venkel kort in 2 eetlepels olijfolie. Giet de bouillon erbij, voeg de pasta toe en kook zachtjes 12-14 minuten. Verwarm de ovengrill. Snijd het ciabattabroodje in vieren. Besprenkel het brood met de rest van de olijfolie en rooster even onder de ovengrill. Leg de plakken mozzarella erop en laat de kaas een beetje smelten. Verdeel de tomatenreepjes erover. Garneer de soep met venkelgroen en basilicumblaadjes. Serveer met de crostini.

Venkelsoep met mozzarellacrostini is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse Tomatengroentesoep
10-20 min -
Bekijk recept

Venkelsoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept