Gepofte krieltjes met gorgonzola en spinaziesalade

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de krieltjes met de olijfolie en bestrooi royaal met zeezout. Leg de krieltjes op een bakplaat en bak ze in het midden van de oven in 30-35 minuten gaar. Meng de zure room met de gorgonzola en houd apart. Rooster voor de spinaziesalade de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Meng de spinazie met de ui, tomatenpartjes en geroosterde pijnboompitten. Klop olijfolie, citroensap en balsamicoazijn met zout en peper tot een dressing en schep de dressing door de spinazie. Snijd de krieltjes aan de bovenkant eventueel kruislings in en druk ze iets open. Verdeel het gorgonzolamengsel erover en serveer met de salade.

Gepofte krieltjes met gorgonzola en spinaziesalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoakoekjes met spinaziesalade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept