1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de spaghetti beetgaar in water met de bouillonblokjes. Giet af en laat uitlekken. Roer de ricotta, eieren, blauwe kaas, tomatenstukjes, zout, peper en bieslook door elkaar. Schep de spaghetti erdoor. Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg en druk de deegranden met duim en wijsvinger goed tegen elkaar. Snijd het overtollige deeg langs de bovenrand van de vorm af. Prik de deegbodem hier en daar in met een vork. Verdeel het spaghettimengsel over de taartbodem en strijk de bovenkant glad met de achterkant van een vochtige lepel. Bak de taart in circa 30 minuten goudbruin en gaar in het midden van de oven. Meng intussen alle ingrediënten voor de tomatensalade en maal er wat peper over. Serveer de spaghettitaart met de tomatensalade.
Spaghettitaart met tomatensalade is een recept van PLUS