Panzanella (Toscaanse broodsalade)

1
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel het brood in stukjes en besprenkel deze licht met koud water, niet te veel want dan wordt het brood slap. Meng de tomaat, ui, komkommer, bleekselderij, kappertjes, gehakte basilicum en olijven door het brood. Meng de ingredienten voor de dressing en voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de dressing luchtig door de salade. Zet de salade 15 minuten apart (niet in de koelkast) zodat de smaken goed intrekken. Verdeel voor het serveren de basilicumblaadjes erover.

Panzanella (Toscaanse broodsalade) is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodsalade met sardines
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse broodsalade
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse broodsalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brutale broodsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Panzanella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella met mosselen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept