Geroosterde ma s met peterselieboter

4
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de maïskolven in ruim wa- ter met zout in circa 12 minuten beetgaar. Giet ze af en laat uitlek- ken. Verhit de ovengrill, grillpan of gebruik de barbecue. Smelt de boter in een pannetje. Meng een mespunt zout, de peterselie, knof- look en citroensap erdoor. Bestrijk de maïskolven met dit mengsel en leg ze naast elkaar op een bak- plaat, 10 cm onder de grill, in een grillpan of op de barbecue. Rooster de maïskolven 7-10 minuten en keer ze regelmatig om. Bestrijk ze regelmatig met de peterselieboter. Serveer ze warm.

Geroosterde ma s met peterselieboter is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opperdoezers met peterselieboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept