Mexicaanse rijstkoeken

4
35 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar en giet deze af. Laat iets afkoelen. Meng de paprika, bosui, maïs, tabasco, koriander, ei en kaas door de gare rijst. Verhit een beetje olie en schep bergjes van de gemengde rijst erin. Druk ze wat platter. Bak ze in 2-3 minuten per kant goudbruin. Serveer ze warm. Lekker met gehakt en tacosaus of guacamole en een groene salade.

Mexicaanse rijstkoeken is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Krokantje van groenten met wasabi
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Beursjes van zeelekkers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkoeken Met Saliebloesem
20-30 min -
Bekijk recept
Lontong santen (burasa)
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept