Gevulde aardappel met gehakt en salade

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels met schil in 10 minuten net niet gaar. Giet ze af en laat iets afkoelen. Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de aardappels in de lengte en hol ze iets uit. Meng het aardappelkruim met ui, knoflook, sojasaus, tabasco en zout en versgemalen peper door het gehakt. Vul de aardappelhelften ermee en zet ze naast elkaar op de bakplaat. Bak ze 20-25 minuten in het midden van de oven tot het gehakt gaar is. Meng voor de salade de tomaten- en komkommerplakken in een schaal. Sprenkel er olijfolie over en bestrooi met versgemalen peper, zout en bieslook. Serveer deze salade met de gevulde aardappels.

Gevulde aardappel met gehakt en salade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept